مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری چک ضمانت

با سلام.
بنده جهت دریافت وام با یکی از دوستانم به بانک مراجعه کردیم و او سند خود را گرو گذاشت و من چکی را برای ضمانت وام به بانک داده بودم.
وام تسویه شد و دوست بنده اعلام کرد که چک را از بانک گرفته و گم شده و من هم به دلیل دوستی بین ما دنبال چک نرفتم.
حالا بعد از گذشت چند سال او این چک را به یکی از طلبکاران بنده واگذار کرده و او هم از ما شکایت کرده و حکم چک بلامحل صادر شده.
بنده برای شکایت از شخص اول چه کاری باید انجام دهم؟ لطفا راهنمایی کنید تو رو خدا.
آیا میتوان شکایت کیفری کرد که او چک بنده را فروخته و واگذار کرده؟
لطفا بگید چه کاری انجام دهم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام . از قرارداد وام در بانک رونوشت بگیرید و علیه دوستتون اقامه دعوا کنید