مشاوره حقوقی رایگان - درصد جانبازی

سلام. بنده در سال های 65 تا 67 در منطقه عملیاتی حاج عمران گردان 198پیاده لشکر 64 ارومیه بودم. در عملیات شرکت داشتم و باز هم آخر خدمت ما را به لشکر زرهی باختران به عنوان گروه ضربت در عملیاتی سخت عملیات مرصاد شرکت داشتم. در سال 98 برج 6 یا 7 پرونده جانبازی در یگان خدمتی خودم پر کردم یا انجام دادم و تا الان هم از درصد جانبازی خبری نشده. خواهش میکنم راهنمایی کنید. والسلام. خسته نباشید.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

شما باید با مراجعه به یگانهای خدمتی پرونده مجروحیت خود را جمع آوری کنید و در لویزان تهران با تشکیل پرونده نهایی و کمسیونهای پزشکی اقدامات لازم را در خواست کنید.