مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

سلام
دایی من بدهی ماشینشو به لیزینگ نپرداخته و به مادر من که ضامنش بوده زنگ زدن گفتن اگه پرداخت نکنه ماشین مامانم و حسابشو مسدود می کنن.. که البته نامه ای از دادگاهی جایی برای ما نیومده در این مورد و مراجعه که کردن به لیزینگ هم بهشون نامه نشون نداده شاید. بلوف زدن
می خواستم بدونن می تونن اینکارو بکنن و چقدر زمان میبره
و اگر می تونن مادر من چطوری می تونه اموال و حساباشو برای خودش حفظ کنه که چیزی از دست نده در آینده
ممنون

پاسخ ها :

مینو برومندنیا

مینو برومندنیا:

استان :

سلام ضامن در صورت عدم پرداخت برهکار متعهد به پرداخت هست و در صورت امتناع اگر اموالی از ایشان موجود باشه توقیف می شود