مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ضرب و جرح

سلام. شوهر بنده مدیر ساختمان بودند. یکی از واحد ها اقدام به تصرف انباری مشاع کرده بود و دو سال شارژ نمی داد. در جلسه ساختمان با شوهرم درگیر شدند و در کمال تعجب ایشون رفتن شکایت کردن که بنده خانم همسایه رو زدم و بینیش شکسته، پرده گوشش پاره شده و... البته دو تا خواهر از همکارهایش آورده که شهادت دروغ دادند. حالا قاضی بنده رو به چهل میلیون دیه و یک سال حبس محکوم کرده. لطفا راهنمایی کنید. بنده پنج نفر از همسایه ها رو به عنوان شاهد به دادگاه بردم.

پاسخ ها :

دفاع از اتهام انتسابی ضرب و جرح دفاع در برابر اتهام ضرب و جرح اتهام ضرب و جرح همسایه ضرب و جرح همسایه اتهام ضرب و جرح شهادت دروغ در ضرب و جرح ضرب و جرح