مشاوره حقوقی رایگان - تهیه مسکن در شان زوجه

سلام. ببخشید بنده خانمی هستم که حدود 1.5 سال هست که ازدواج کردم. همسرم ساکن روستا هستن و در ابتدای ازدواج با وعده این که بعد از یک سال از روستا میریم شهر من رو به خونه پدری خودشون بردن و با والدین ایشون زندگی کردم. در حال حاضر در شهر مشغول خانه سازی هستن و خانواده اش خیلی بنده رو اذیت میکنند. تهمت و توهین. بنده تا یک جاهایی تحمل کردم و بعدش رفتم خونه پدرم 4 ماه اون جا بودم که ایشون گفتن برای برج 7 خونه آماده میشه. طی این 4 ماه اصلا هیچ نفقه ای به من ندادن و جویای احوالم نبودن. حالا میخواستم بدونم میتونم درخواست مسکن بدم؟ با توجه به این که بنده 36 سال هست که خونه پدریم ساکن شهر هستیم آیا ایشون میتونن در روستا منزل مستقل تهیه کنن و بازم سنگ اندازی بکنن؟ در ضمن در مدت این 4 ماه حساب های ایشون رو مسدود کردم و در ازای باز کردن حساب ها در دفترخانه ثبت اسناد رسمی حق تعیین محل سکونت رو از ایشون گرفتم. آیا اگر الان اقدام به درخواست منزل در شان زوجه بکنم، تبصره ماده یا قانون جدیدی وجود نداره که همسرم باز هم من رو به روستا ببره؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام شما حق تعیین محل سکونت را از ایشان گرفته اید بنابراین هیچ مشکلی نیست