مشاوره حقوقی رایگان - درخواست منزل مستقل

سلام من الان 9ماه که خونه پدریم نشسته ام و یه بچه یکساله دارم تو این مدت شوهرم راضی نشده برا من کاری کنه حتی درخواست نفقه هم دادم راضی نشد برا جلسات بیاد الان من بهش میگم برام خونه بزار ولی راضی نمیشه من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام شکایت کیفری ترک نفقه برای ماه اخر میتونین انجام بدین و اگر حکم ترک نفقه از محکمه خانواده یا شورا دارین میتونین تقاضای طلاق کنین و مهریه هم مطالبه کنین کلا همه کار میتونین انجام بدین

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.از خدمات مراکز مشاوره خانواده استفاده کنید و اگر حل نشد اقدام قانونی برای مهریه انجام دهید.