مشاوره حقوقی رایگان - اخراج شفاهی کارگر

با سلام.
احتراما در یک شرکت با قرارداد 9 ماهه از 98/4/01 تا 98/12/29 مشغول به کار بودم. سه ماه اول 99 هم مشغول به کار بوده ام و حقوق و بیمه ام پرداخت شده است. ولی از ماه 4 به صورت شفاهی توسط مدیر اداری به دستور هیئت مدیره از ادامه کار منع شده ام. از ابتدای 99 نیرو رسمی محسوب میشوم یا خیر؟ قراردادی بوده ام. آیا بر اساس زمان آخرین قرارداد، حق بازگشت به کار را دارم؟ طبق چه ماده ای از قانون کار؟ آیا نداشتن قرارداد مکتوب طبق تبصره ذیل ماده 7 قانون کار کارگر شاغل دائمی محسوب می شود؟ با توجه به این که شغل محوله مستمر میباشد (معدن) و شرکت تا زمانی باقی می باشد و منحل نگردد کماکان کارگر آن شرکت خواهم بود؟ آیا ادعا جهت تمدید دو دوره 9 ماهه به جا هست اگر هست طبق چه ماده ای و چه تبصره ای؟

پاسخ ها :

اخراج شفاهی کارگر بازگشت به کار کارگر اخراجی بازگشت به کار کارگر کارگر بدون قرارداد کار ماده 7 قانون کار اخراج کارگر کارگر کارفرما