مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت اضافه کاری

با سلام در یک شرکت به مدت 5 سال سابقه کاری دارم با 3 فرزند در این مدت شرکت به من اضافه کاری پرداخت نکرده و گفته قانون اضافه کاری داخل شرکت ما صدق نمی کند و تعلق نمی گیرد و من هر ماه حدود 74 ساعت سرکار هستیم یعنی روزی 12 ساعت و این اضافه کار را برای ما واریز نمیکنند و بابت هم که اعتراض کردم قرارداد بنده را تمدید نکردند و اعلام بهم نکردند که قرارداد تمدید نمی شود یک دفعه گفتن سرکار نروم و می خواستم ببینم شکایت کنم به حق و حقوقم میرسم و برگشت به کار میتوانم بگیرم ممنون که راهنمایی می کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.بله. از طریق اداره کاراقدام کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار علیه کارفرما نسبت به شکایت اقدام بفرمائید.