مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ملک

سلام. سال 86 یک واحد آپارتمان خریداری کردم و مبلغ را به صورت نقدی به مالک دادم و چون وام داشت و مقدار 5 میلیون از پول مانده بود، سند به نام من نزد. بعد مدتی قولنامه گم شد و وقتی قسط های بانک تمام شد فروشنده ادعای مبلغ 100 میلیون بابت آن 5 میلیون باقی مانده کرد. وقتی فهمید قولنامه ندارم، آپارتمان را به نام خودش سند زد. فقط دو شاهد در مشاور املاک دارم و فیش قسط بانک را دارم. چطور میتونم اثبات کنم که اپارتمان متعلق به من است؟

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

بله قابل طرح دعوا و اثبات میباشد 09121541043 با شماره بنده برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید