مشاوره حقوقی رایگان - زدن چاه جهت شستشوی دست در مغازه سرقفلی بدون رضایت مالک

سلام
بنده صاحب سرقفلی یه فروشگاه هستم مالک 2 سال فوت کرده توی ورثه هست که با هم مشکل دارن
آب دستشویی به جوی آب جلوی مغازه ریخته میشه که مشکل داره و با باز کردن آب بوی خیلی بدی در مغازه میاد
آیا میشود بدون رضایت مالک اقدام به زدن چاه فاضلاب کوچکی کرد که آب داخل ان ریخته شود
ضمنا وراث بالای مغازه زندگی میکنن و صدای کندن چاه رو حتما متوجه خواهند شد و یا راه دیگری هست که هیچ مشکلی سر راه من قرار نگیره

پاسخ ها :

تغییر در سرقفلی بدون اجازه مالک مالک سرقفلی سرقفلی مغازه سرقفلی