مشاوره حقوقی رایگان - دیوار حایل بین دو مغازه سرقفلی

قبلاً در مورد اینکه می تونم دیوار را بدون اجازه مالک بردارم پرسیده بودم از بابت پاسخ های داده شده متشکرم حالا اگر دیوار را تخریب نکنم ولی یک راه ارتباطی بین این دو مغازه به اندازه یک در باز کنم مصداق تعدی محسوب می شود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در این خصوص نیز از مصادیق تعدی و تفریط تلقی خواهد شد و صرفاً بایستی با اجازه مالک باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله حتما با صاحب ملک هماهنگ کنید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ، در مورد سرقفلی ، تعدی به مواردی گفته می شود که باعث تغییر اساسی در ملک شود و تشخیص مصادیق آن با کارشناس عمران بوده و اصولا قضات نظر کارشناسان مذکور را مبنای عمل قرار می دهند . در موضوع شما ، ممکن است که بتوان با این استدلال که تغییر مذکور جزئی بوده است بتوان کارشناس و قاضی را قانع کرد ولی با این حال به دایل ریسک زیاد ، انجام این کار توصیه نمیشود