مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری ملک به منظور گرفتن وام مسکن

با سلام و وقت بخیر
یکی از اقوام بنده قصد گرفتن وام مسکن دارد، از من درخواست کرده که به صورت صوری منزلم رو به ایشون بفروشم. از اونجا که من آشنایی با این سبک معامله ندارم لطفا راهنمایی کنید که آیا این نوع معامله جرم است و ممکن است در آینده برای من مجازاتی در پی داشته باشد و همینطور چه عواقب حقوقی متوجه من هست و چه مواردی رو باید در نظر بگیرم که مشکلی پیش نیاید؟
با تشکر

پاسخ ها :

شراره  صایمیان

شراره صایمیان:

سلام، تحت هیچ شرایطی مبایعه نامه صوری جهت اخذ وام مسکن توسط دیگری تنظیم نکنید، تبعات چنین مبایعه نامه هایی فاجعه بار است و قریب به 90 در صد مواقع نمیتوان صوری بودن معامله را اثبات کرد، با اینکار مالکیت به دیگری منتقل میگردد و ملک در رهن بانک قرار میگیرد، با مالکیت میتواند از شما خلع ید کند و ضمنا در صورت عدم پرداخت اقساط وام ملک به مزایده خواهد رفت، هرگز برای هیچکس چنین کاری را نکنید