مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند برای دریافت وام بنیاد مسکن

باسلام،خانه ای به نامم است برای ساخت طبقه دوم باید وام مسکن بگیرم که بایدسندطبقه دوم به نام کسی دیگرباشدتابتوانم وام بگیرم ایامی توان بعدازانتقال سندبه شخص دیگروگرفتن وام،درصورتیکه هنوزسنددررهن بانک باشدواقساط تمام نشده باشد،خانه رااز اسم شخص خارج کرد،چه قراردادی باید دردفترخانه نوشته شودکه رسمی باشد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
متنی تخصصی تنظیم گردد
تا دچار مشکل نشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا زمانی که اقساط را پرداخت نکرده باشید احتمال نقل و انتقال وجود ندارد
مگر اینکه طی یک سند عادی اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تنظیم قرارداد امری تخصصی است و مختص شخص شما باید تنظیم گردد حتما امر تنظیم را به وکیل محول نمایید که حاذق در امور قرارداد ها باشد و به متن های از پیش تعیین شده اکتفا نکنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
می توانید وکالت بگیرید و مبایعه‌نامه ای بین خودتان تنظیم کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تا پایان اقساط امکان انتقال وجود ندارد.اقرار نامه بگیرید که صرفا جهت گرفتن تسهیلات بودخ وخانه متعلق به شماس

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
تازمانی که سند در رهن بانک است نقل وانتقال ممنوع است مگر با حفظ حقوق مرتهن