مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

بنده مشاور املاک دارم چند وقت پیش آپارتمانی را در شهرستان برای طرفین معامله کردم که این آپارتمان با توجه به اطلاع خریدار پایان کار و سند تفکیک شده نداشت و مورد قبول خریدار نیز واقع شد. لذا فردای انجام تحریر مبایعه نامه خریدار طبق حق خود با مراجعه به شهرداری و مالک اصلی ساختمان متوجه شد که پروانه ساخت آپارتمان مشکل دارد و سازنده نیز در زندان به سر می برد و هیچ تعهدی نه از جانب مالک و سازنده و فروشنده به خریدار داده نمیشود مبنی بر تکمیل شدن ساختمان و گرفتن پایان کار و سند
حال خریدار با توجه به اینکه فروشنده با استفاده از تدلیس موضوع زندانی بودن سازنده را از خریدار مخفی نموده و زمان دقیق تحویل ساختمان مشخص نبوده تقاضای فسخ قرارداد را دارد حال با توجه به همه موارد اشاره شده فوق، فروشنده تقاضای ضرر و زیان نموده
که طبق توافق طرفین معامله معادل 20 میلیون می‌باشد. و خریدار هم امتناع میکند و از خیار تدلیس و خیار عیب استفاده میکند حال به نظر شما استادان بزرگ و عزیز تکلیف چیست و چه میتوان کرد؟

پاسخ ها :

جواد فراز مهر

جناب آقای جواد فراز مهر :

سلام اثبات عدم اطلاع خریدار از زندانی بودن مالک اصلی سخت است مضافا خریدار نمی تواند هم فسخ معامله را بخواهد و هم ضرر و زیان را، لذا فقط یکی از آن دو قابل مطالبه است