مشاوره حقوقی رایگان - چند درصد از مستمری پدرم به من تعلق میگیرد

باسلام
پدرم بازنشسته نیروی هوایی بوده و الان 5سال است فوت شدن و من دختر مطلقه ایشون هستم که با مادر زندگی میکنم میخواستم بدونم چند درصد از مستمری پدرم به من تعلق میگیرد
یعنی چقدر سهم مادر هست و چقدر سهم بنده
سپاسگزارم

پاسخ ها :

تقسیم حقوق مستمری پدر بین مادر و دختر مطلقه تقسیم مستمری پدر مستمری پدر مستمری بازماندگان مستمری