مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم حقوق مستمری

با سلام. همسر من شهید شده است. من دارای یک دختر و یک پسر هستم که هر دو کبیر و شاغل هستند. همسر من قبل از ازدواج با من دارای یک دختر بود. این دختر چند سال پیش طلاق گرفته و دارای دو پسر کبیر می باشد. الان بنیاد شهید 50 درصد حقوق رو به اون میده. سوالم این هست که اصلا به ایشون حقوق تعلق میگیره و اگر میگیره با توجه به این که ما سه نفر هستیم و اون یک نفر، چند درصد تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله چون طلاق گرفته مستمری پدر به او هم تعلق میگیرد . طبق قانون فرزندان اناث که فاقد شغل و شوهر باشند مستمری پدر فوت شده به آنها تعلق میگیرد .