مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

سلام 4ماه پیش یه سوله فروختم حالا کمیسیون ماده صد جریمه برید اعتراض زدن به جریمه دیوان حکم تخریب داده تو قراردادم نوشتم ملک بدون مجوز ساخت می باشد و کلیه هزینه های شهرداری و ماده صد با خریدار خواستم بدونم این حکم تخریب دادن میتونه از من شکایت کنه احتمالشم هست دوباره بشه جریمه

پاسخ ها :

حکم تخریب ملک فروخته شده فروش ملک بدون مجوز حکم تخریب ملک جریمه شهرداری خرید و فروش ملک