مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

سلام سوال من این است من حدود 6 ماه است در دادگاه تجدید نظر کیفری بر حکمی که برا من صادر شده اعتراض کردم و هنوز جوابی نیومده خواستم ببینم مدت زمان حکم چقدر است؟

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام. اگر پرونده در دادگاه تجدید نظر استان تهران است زیاد عجیب نیست. امکان دارد به شعبه شلوغی ارجاع شده باشد اما به هر حال می توانید به دفتر شعبه مربوطه مراجعه و در جریان امر قرار بگیرید. در سامانه ثنا هم می توانید از روند پرونده مطلع شوید . موفق باشید