مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام برای من یک اخطار کشف حجاب اومد که من خرداد ماه رفتم پلیس امنیت و تعهد دادم حالا پس از سه ماه واسم اخطار اومده خودرو توقیف بشه میشه کمک کنید چکار باید کنم

پاسخ ها :

دستور توقیف خودرو توسط پلیس امنیت اخلاقی دستور توقیف خودرو به دلیل کشف حجاب دستور توقیف خودرو پیامک پلیس امنیت اخلاقی پلیس امنیت اخلاقی توقیف خودرو خودرو