مشاوره حقوقی رایگان - جرم کشف حجاب

سلام ........... "مالک محترم خودروی شماره *** به دلیل عدم التزام به تعهد اخذ شده در چارچوب جرم کشف حجاب، در آدرس امام علی، دستور توقیف خودروی شما در سامانه پلیس صادر گردیده است. لذا جهت پیگیری و تعیین تکلیف با در دست داشتن مدارک هویتی و مالکیتی به پلیس امنیت اخلاقی محل سکونت مراجعه نمایید " این اسمس برای من اومده ولی اصلا قبلا اسمس برای مراجعه یا تعهد دریافت نکردم !!! چکار کنم ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام. با پرداخت خلافی خودرو و کلیه مدارک مراجعه نمایید و بار اول تعهد اخذ شده و احتمالا خودرو دوهفته توقیف میگردد