مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص درصد دیه

با سلام همسرم یکساله پیش تصادف کرده طول درمانش تموم شده نامه پزشکی قانونی هم این بود
آسیب نسج استخوانی Bone contusion انتهای تحتانی استخوان ران راست 2_ شکستگی انتهای فوقانی استخوان درشت نی ساق راست 3_ کوفتگی در ناحیه کبد 4_ تجمع مایع در فضای شکم 5_ ساییدگی خلف پهلوی چپ ارش 6_ کبودی خلف بازوی چپ 7_ ساییدگی سمت چپ پیشانی حارصه 8_ کبودی سمت چپ گردن 9_ ساییدگی در پشت تنه ارش 10_ شکستگی لگن در ناحیه راموس فوقانی و تحتانی سمت راست و راموس فوقانی و تحتانی سمت چپ ارش11_ شکستگی ستون فقرات در ناحیه خاجی

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تعیین میزان آسیب و میزان دیه امری کارشناسی و در حیطه دانش پزشکی قانونی است