مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین به نام کی است

سلام ، من و همسرم چندی پیش ماشین خریدیم قرار بود به نام من باشه اما حس میکنم یه جای کار اشتباهه همسرم گفت نصف به نصف باشیم قبول کردم هم تعویض پلاک خودش رفت هم کارت ماشین به اسم خودشه میگه تو محضر سندو 3 دونگشو به نامت میزنم اینجوری به نام تو هم میشه میخواستم بدونم من از چه حقوقی از این ماشین برخوردارم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که در قولنامه خرید اسم شما هم باشد شما هم مالک هستید اما در صورتی که نباشد مالک همسرتان هست و با انتقال سه دانگ به طور مشاعی شما هم مالک رسمی میشوید و میتوانید مانع استفاده و تصرف وی شوید