مشاوره حقوقی رایگان - ارث فرزندان

سلام وقتتون بخیر
بنده صاحب دو فرزند دختر 6 و 10 ساله هستم, همسر بنده چند روز پیش فوت شدن, البته عرض کنم که من از ایشان چند سالی بود که طلاق گرفته بودم. ایشان قبل از فوتشان تمامیه اموال خود را به نام خواهرشان کرده است. پدر و مادرشان نیز در قید حیات هستن.
میخواستم بدونم ایا میتوان اقدامی انجام داد برای گرفتن حق فرزندانم یا نه؟ اگر اقدام کنیم میتوانیم کاری کنیم تا مالی برای فرزندانم بگیرم؟ چون اگر منصفانه ام به قضیه نگاه کنیم آن اموالی که همسرم به خواهرشان انتقال داده است حق فرزندان من هستن که به ناحق به ایشان انتقال داده شده است

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

سلام متاسفانه خیر نمیشه کاری کرد چون هر کسی میتونه هر کاری با دارایی خودش بکنه البته در صحت وسلامت عقلی وجسمی کامل ولی اگر ثابت بشه که درسلامت نبوده میشه کاری کرد در غیر اینصورت خیر.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اموالی که در زمان حیات شخص منتقل شده ، ارث محسوب نمیشود و قابل برگشت نیست