مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو که 2 دست قولنامه فروخته شده

http://dadrah.ir/consulting-paper.php?requestID=60449
توضیحات ماسبق در لینک بالا آمده
حالا متاسفانه یه شکایتی مطرح شده توی شورای حل اختلاف 15 تهران که یه شخص دیگه ای از صاحب سند شکایت کرده نگفتن بابت چی ولی گفتن سفته ای چیزی بوده ، که دستور توقیف اتوبوس رو دادن . اتوبوس رو تو شهر ما توقیف کردن و حالا صاحب سند از توقیفی درش آورده و قصد بردنش به تهران رو داشت که ما مانع این کار شدیم و اتوبوس رو ازشون گرفتیم
حالا شکایت مطرح کرده با عنوان سرقت و پلیس هم زنگ زده که بیاید خودتون و اتوبوسو تحویل بدین ما کاری نداریم ماشین قولنامه بوده ما با صاحب سند کار داریم که مدرک دستشه و شکایت سرقت کرده و شما دزدین بیاین خودتونو تحویل بدین
حالا ما هم این وسط موندیم چیکار کنیم
متاسفانه تو شهر ما پلیس خیلی سختگیری میکنه و مثل اینکه اجازه تیر هم دارن بابت کوچکترین چیزی
این مشکل الان برای برادرم پیش اومده و ایشون مریض هم هستن و من خیلی خیلی خیلی نگرانم نمیدونیم چیکار باید بکنیم

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

اگر شما اتوبوس رو از صاحب سند خریداری کردین ولی هنوز سند انتقال بنام خریدار تنظیم نشده ، در اینصورت باید با حضور در دادسرا و ضمن ارائه مبایعه نامه ی خرید اتوبوس مالکیت فعلی خودتون رو ثابت کنید تا از اتهام سرقت تبرئه بشید و البته همزمان نسبت به تقدیم دادخواست حقوقی بخواسته ی الزام به تنظیم سندرسمی انتقال یکدستگاه اتوبوس (بامشخصات مربوطه )به طرفیت صاحب سند نیز اقدام کنید.