مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند خودرو

سلام . من خودرویی خریدم که 3دست قولنامه ای چرخیده و من نفر سوم هستم. صاحب خودرو سند نمیزند . من مدارک کامل دستمه فقط قولنامه نفر اول با صاحب سند رو ندارم . دادگاهم تمام قولنامه هارو میخواد باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

الزام ایشان به ارائه قولنامه را از طریق دادگاه بخواهید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

باید تمام مدارک ازجمله قولنامه ایادی ماقبل را در اختیار داشته باشید سپس اقدام به تقدیم دادخواست حقوقی کنید