مشاوره حقوقی رایگان - لایحه اعتراض به رای دادگاه بدوی

باسلام بنده شکایتی از شخصی بابت تهدید و تخریب شیشه ماشین کردم و رای از دادگاه بدوی صادر شده و از اتهام تهدید یکسال حبس و تخریب شیشه ماشین 15 میلیون جزای نقدی در حق دولت حکم صادر شده و میخواهم به رای اعتراض کنم که بابت اتهام تخریب شیشه متهم باید خسارت شکستن شیشه ماشینم را بمن پرداخت کند نه اینکه به دولت خسارت بدهد. لایحه ای در این مورد را از شما خواستارم میتوانید کمکم کنید . و اینکه از طریق سامانه میتوانم اعتراض به رای کنم یا مراحل آنرا به بنده راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام شما میتوانید اعتراض خود را همراه با لایحه اعتراضیه و مشروح دلایل اعتراض از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید و اینکه وکلا در این سایت لایحه برای متقاضیان گرامی تنظیم نمیکنند و لایحه مستلزم ملاقات حضوری و رویت مدارک لازم میباشد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام شما میبایست در زمان تکمیل تحقیقات مقدماتی (دادسرا) ضمن تامین دلیل جهت تعیین میزان خسارت درخواست کارشناس میکردید که بعداز اعلام نظریه وقبل از صدور حکم درمرحله ی دادگاه میبایست دادخواست مطالبه ی خسارت وضرروزیان پیوست شکایت کیفری میکردید الان هم دادگاه تجدیدنظر تصمیمی برای شما نخواهد گرفت واین کارها رو الان جداگانه باید پیگیری کنید تا به حقتان که وصول خسارت ماشین است برسید.وسلام