مشاوره حقوقی رایگان - پلیس امنیت اخلاقی

سلام خسته نباشید
برای بنده sms دستور توقیف با این متن مالک محترم خودرو شماره ** به دلیل عدم ارائه/ التزام به تعهد حضوری، برابر ماده 638 ق.م.ا، تبصره یک ماده5 قانون حمایت از آمران معروف و ناهیان منکر مصوب 94/1/23 و بخشنامه شماره 9000/19275/1398/140 دادستان کل کشور، دستور توقیف خودرو شما در سامانه پلیس صادر گردیده است. لذا جهت پیگیری و تعیین تکلیف با در دست داشتن مدارک هویتی و مالکیتی به نزدیک ترین مرکز امنیت اخلاقی مراجعه نمایید.
بار دوم هستش میخوام ببینم چه جرایمی داره
باتشکر

پاسخ ها :

دستور توقیف خودرو به دلیل عدم التزام به تعهد اخذ شده پیامک دستور توقیف خودرو توسط پلیس امنیت اخلاقی توقیف خودرو توسط پلیس امنیت اخلاقی پیامک کشف حجاب در خودرو پلیس امنیت اخلاقی توقیف خودرو کشف حجاب خودرو