مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص دقیق زمان نگارش خط

با سلام
آیا کارشناس تشخیص خط توانایی تشخیص اینکه خطی سال 98 نوشته شده یا 99 رو داره؟
و آیا اگه فاصله زمانی نگارش متن یه توافق نامه و امضای اون یک هفته باشه ولی چند ماه از زمان نگارش متن و امضا و اثر انگشت گذشته باشه ولی همه با یه خودکار نوشته شده باشه آیا کارشناس توانایی تشخیص تقدم و تاخر اون امضا و اثر انگشت و‌ نوشته رو داره؟
و اگه روی نوشته ها و‌ تاریخ چسب زده شده باشه امکان تشخیص توسط کارشناس وجود داره؟
ممنون

پاسخ ها :

تشخیص تاریخ نوشته تشخیص تقدم و تاخر متن و امضا تشخیص تقدم و تاخر امضا کارشناسی خط