مشاوره حقوقی رایگان - سلام سوال من در مورد بیع نامه است

سلام. شوهرم سهمی رو از پدرش خریده و اومده وکالت بلاعزل داده ما هم با وکالت رفتیم سند رسمی گرفتیم ولی بین شان یک بیع نامه واسه دریافت پول نوشتن پشت برگه بیع نامه خودمان نوشتیم که اگر سروقت پول ندیم بیع نامه باطل بشه ولی اینطرف برگه بیع نامه تایپی نوشته شده قطعی و غیرقابل فسخ آیا میتونه واسه گرفتن پولش سند رسمی رو باطل کنه یا فقط میتونه پولشو بگیره ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر تاریخ تایپی مقدم باشد فقط میتوانند پول را دریافت کنند

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بسته به نوع اقدام بله میتواند معامله را منفسخ شده فرض و جهت ابطال سند ماخوذه اقدام کند یا به ثمن معامله رجوع کند بستگی دارد نامبرده چگونه راهنمایی شود یا اقدام کند