مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل و مشارکت پدر زن

سلام و خسته نباشید
من با همسرم که زندگی میکنم دیشب پدر زن و مادر زنم اومده دختر یک و نیم ساله منو و زنمو برده از خونه بدون اطلاع من و تلفن رو جواب ندادن من هم به 110 اعلام کردم و 110 زنگ زد متوجه شدم اونا بردن وگرنه فکر میکردم ادم ربایی در خونه هم باز بود میخوام بدون من باید چکار کنم که بدون رضایت من بچه منو بردن و زنم تمکین نمیکنه

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید دادخواست تمکین بدهید و درصورت عدم تمکین نفقه به همسرتان تعلق نمیگیرد و میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد بدهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اظهارنامه الزام به تمکین ،دادخواست الزام به تمکین ،درخواست ملاقات فرزند،شکایت کیفری ممانعت از ملاقات فرزند