مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی کوچه های بن بست

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.
خونه ما ته یک کوچه بن بست 3 متری است همسایه ما جدیدا ساخت و ساز را در آن قسمت آغاز کرده و حتی نیم متر هم عقب شینی نکرده, با شهرداری تماس گرفتیم گفتن که حداقل پهنای کوچه ها باید 6 متر باشه. امروز قرار بود بیان بازدید از محل, دوباره باهاشون تماس گرفتم ولی این دفعه حرفشونو پس گرفتن و گفتن که این فاصله برای کوچه های بن بست میتونه تا 4 متر هم باشه و اگه اونا نیم متر عقب نشینی کنن مشکل حل میشه. میخاستم بدونم آیا اونا راست گفتن یا حق با ماست که در ته این کوچه بن بست سه متری زندگی می کنیم.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

خوب اینکه بازهم باید عقب نشینی داشته باشد درهرحال بایدکتبا به شهرداری اعتراض کنید شفاها وتلفنی بعیدبنظرمیرسد رسیدگی کنند

مهدی اصغری مقدم

مهدی اصغری مقدم :

استان :

درود. باید به شهرداری محل مراجعه کنید و ضوابط فنی و شهرسازی هر منطقه و شهر متفاوت هست