مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام، بنده نظامی بازنشسته هستم. سال 91 از سوی همکارم مورد 3تیر جنگی به هردوپام قرار گرفتم و بازنشسته معلول خدمتی شدم آیا می‌شود بعد چن سال اعتراض کنم به جانبازی؟ و برام دیه بریدن که همکارم باید بده به نرخ روز 74 درصد دیه کامل و با سند بیرونه و تقاضای اعسار کرده، حالا اگه دادگاه قبول کنه چقدر ماهیانه حداقل باید بده و نقدی هم قانون هس که باید بده یا همشو میتونه قسطی کنه، در ضمن اخراج شده و میگه هیچ پول و درآمدی ندارم؟ با تشکر

پاسخ ها :

احراز جانبازی نظامی احراز جانبازی جانبازی اقساط دیه اعسار دیه دیه