مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی اعصاب و روان

سلام علیکم.
اینجانب یکی از پایوران نیروی انتظامی و شاغل بوده ام که به علت انجام ماموریت و اقدام و عمل به دستورات فرمانده های ما فوق و تلاش مضاعف در جهت وظیفه ی قانونی و ماموریتی، دچار بیماری سخت روحی و روانی شده و در طول دوران معالجات فراوانی صورت گرفت. نه تنها وضعیت جسمی و روحی بهتر نشد بلکه تشدید و دچار بیماری مزمن و لاعلاج گردیده. به همین جهت کمیسیون عالی پزشکی بهداری ناجا بنده را به علت بیماری مزمن روحی شدید بازنشست نمودند. آیا برابر آیین نامه های مصوبه در خصوص پرداخت حق جانبازی یا غرامت، به بنده تعلق می گیرد؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام با تصویب کمیسیون ماده 134 میتوانید از مزایای جانبازی نیز برخوردار شوید.