مشاوره حقوقی رایگان - عوارض کسر پارکینگ

من در ساختمانی قدیمی ساخت 1348 ساکن هستم. برای برای انتقال سهم یکی از وراث این ساختمان به دیگری مجبور به گرفتن پایانکار شدیم. اکنون شهرداری به علت اینکه جواز ساخت 2 واحد بوده و ساختمان 3 واحد است، مطالبه 100 میلیون تومان عوارض کسر پارکینگ کرده. آیا ساختمان هایی با این سن شامل این عوارض آن هم به این مقدار می شوند؟ متشکرم.

پاسخ ها :

علی سهراب زاده

جناب آقای علی سهراب زاده :

شهرداری حق دریافت چنین عوارضی ندارد مگر اینکه پرونده شما در کمیسیون ماده صد مطرح شود و با رای کمیسیون میزان جریمه بابت کسری پارکینگ تعیین شود که رای کمیسیون هم قابل اعتراض است