مشاوره حقوقی رایگان - مزاحم تلگرامی

نزدیکه یک ساله که یکی تو تلگرام پیام میده تهدید می‌کنه آبروی خانوادمو داره می‌بره پیام که میده سریع دلیت اکانت می‌کنه
اکانتی که حذف میشه رو میشه فهمید کیه از چه خطی بوده؟

پاسخ ها :

حامد عباسي

جناب آقای حامد عباسي :

نه متاسفانه نمیشه چون سرور تلگرام ایران نیس فقط تونستین اسکرین شات بکیرین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.