مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلگرامی

سلام بنده مرد هستمو 28 سالمه متاهل هستم 4 شب پیش حدود ساعت 3 صبح شخصی از تلگرام به تلفنی به من زنگ زدن و من رد تماس دادم مجدد با خط همراه اول زنگ زدن و تلفن رو جواب دادم و آقایی بودن که شاکی از این بودن که من مزاحم همسر ایشون شدم در تلگرام : من شماره ایشون رو مسدود کردم و صبح تلگرامم رو که باز کردم دیدم تماس گرفته شده به تلگرام من یه خانمی و من پیام دادم سلام ایشون سین کردن پیام رو و جواب ندادن من دو پیام دیگه ارسال کردم و دیدم پاسخگو نیستن پیام رو حذف کردم (نمیدونستم که این همون شخصی هست که دیشب زنگ زده بود چون خواب الود بودم) دیشب مجدد همسر این آقا به من با یه خط دیگه زنگ زدن و ادعا داشتن که من مزاحم خانم ایشون شدم و میخوان از من شکایت کنن من و همسرم کلی با ایشون صحبت کردیم متقاعد نمیشن و میگن من مزاحم زندگی ایشون شدم و ادعا دارن اسکرین چت های من رو دارن که من 20بار به خانم ایشون پیام دادم و خانم ایشون به من جواب ندادن و من رو با پیامک تهدید کردن که زندگی من رو نابود میکنن من چیکار میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام فعلا صبوری کنید. و چت های طرف مقابل را نگهداری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شکایت کردند شما باید با ارائه لایحه قوی از خود دفاع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر شما پیام ندادید می توانند شکایت کنند مشکلی ندارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.