مشاوره حقوقی رایگان - اتهام دروغ

با سلام
من چند وقت پیش اتومبیلی را چکی خریداری کردم و بنا به دلایلی نتوانستم چکم را پاس کنم.
حالا مشکل اینجاست که من ماشین را از شخصی به نام اقای ک. خریدم و در قولنامه هم فروشنده ایشان است.
ولی شخص دیگری چک من را گرفته و رفته از من شکایت کرده و در شکایت نوشته است که فروش مال غیر و خیانت در امانت
در صورتی که من اصلا این شخص را حتی ندیده ام.
حتی ایشان به منزل مادر من هم رفته و انجا هم سر و صدا و داد و بیداد کرده است.
مشکل اینجاست که من متاسفانه برگه ای از قولنامه نگرفتم و فکر هم نمیکنم همین اقای ک. که صاحب نمایشگاه است دیگر به من برگه از قولنامه بدهد
حالا میخواستم بدونم من میتوانم ان شخصی که از من شکایت دروغ کرده است را متهم کنم و از او ادعای حیثیت بکنم؟
متشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

فرشيد  سخايي

جناب آقای فرشيد سخايي :

مطابق اصل171 قانون اساسی وماده 10 از قانونومسوولیت مدنی وقانون مجازات اسلامی ،بله