مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند موتور سیکلت

باسلام انتقال سند موتور سیکلت بنام کارت اقامه اتباع می‌شود یا خیر ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

درود . فقط اتباغ خارجی دارنده کارت هویت و یا برگ تردد خروجی مدت دار با ارائه معرفی نامه از دفاتر امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداریهای سراسر کشور مشروط بر انجام تسویه حساب و صدور برگه اجرائی به مقصد افغانستان یا کشور ثالث میتوانند نسبت به تنظیم سند انتقال صرفا به اتباع ایرانی در دفاتر اسناد رسمی اقدام نمایند بخشنامه شماره 34/713 مورخه 84/1/21 امور اسناد معطوفا به مصوبه جلسه 28 مورخه 83/3/19 شورای هماهنگی اجرایی اتباع بیگانه و کمیته دائمی آن و ماده 180 قانون برنامه سوم