مشاوره حقوقی رایگان - مشکل تعویض پلاک خودرو

با عرض سلام درود و خسته نباشید
من ماشینی یک سال پیش خریداری کردم و یک ماه پیش برای تعویص پلاک رفتم و تعویض پلاک‌ نشد چون فهمیدم که شاسی ماشین دستکوب و اتاق تعویض شده بود با رفتن به اگاهی شاپور و دادسرا و انجام دادن کارشناسی .. دادسرا ماشین رو ممنوع خدمات زده است وقتی به فروشنده مراجعه کردم فروشنده زیر بار نمیرود حال باید چکار کنم؟؟

پیشاپیش تشکر ویژه دارم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید معامله را فسخ کنید. به علت خیار عیب و تدلیس. این اعمال حق فسخ بعد از اطلاع فوری باید اعمال شود.