مشاوره حقوقی رایگان - مقدار دیه ام چقدر است

باسلام بنده در درگیری از ناحیه بغل چانه دچار پارگی شدم که 5عدد بخیه خورد و همچنین از ناحیه پشت دست راست دچار پارگی تاندونهای دستم شدم که بعد از عمل جراحی از ناحیه پشت دست راست دچار بی حسی کامل شدم و فقط انگشتانم حس دارد میخاستم بدونم در ساله 99 دیه اش چقدر است با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تعیین میزان آسیب و میزان دیه امری کارشناسی و در حیطه دانش پزشکی قانونی است

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

میزان دیه با توجه به نظریه پزشکی قانونی و توسط اجرای اجکام به نرخ روز پرداخت محاسبه میشود