مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ غیر مسقف

بنده سال گذشته آپارتمانی را معامله نمودم و در مبایعه نامه ذکر شده آپارتمان دارای پارکینگ مسقف می باشد .. الان که سند ها آماده شده و می خواهیم قرار محضر بگذاریم میبینم در سند آمده از 10/58 متر مربع پارکینگ این آپارتمان 2/17 متر مربعش غیر مسقف و در حیاط است و بقیه اش مسقف می باشد ... آیا از نظر حقوقی ضرر زیانی متوجه من هست یا مشکلی نیست ؟

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

مطالبه خسازت با 09121541043 تماس بگیرید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بله شما می توانید نسبت به دریافت مابه التفاوت ارزش پارکینگ مسقف و غیر مسقف اقدام نمایید