مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در مغازه

سلام اگر چهار دانگ مغازه به نام کسی باشد و فرد دیگر که دو دانگ دارد همه کارها را انجام دهد و همه هزینه ها را انجام دهد و تا شش ماه فرصت داشته باشد تا به سود دهی برساند
آیا منطقی است پس از کسر هزینه ها سود50 50باشد ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام تملک عین یا عرصه مغازه چه ارتباطی به میزان سود و شراکت و غیره دارد ؟ در خصوص کار و میزان سود دهی و غیره یا سرمایه مدخلیت دارد یا میزان کار و تخصص و نهایتا تراضی طرفین