مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط مهریه معوق

ایا این امکان هست که مهریه پرداخت نشده در موعد مقرر که تعداد 10 سکه می باشد تقسیط شود؟ چه دادخواستی باید بدهم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

منظور از 10 عدد سکه ، تعداد کل مهریه اگر باشد بله میتوانید تقسط بخواهید ولی اگر منظورتان از 10 عدد سکه تعداد پیش قسطی باشد که دادگاه بعد از رسیدگی به اعسار و تقسیط صادر کرده و حکم قطعی صادر شده در صورت عدم پرداخت جلب خواهید شد . مگر با تقدیم مجدد دادخواست تعدیل تقسیط که بسته به شرایططتان دادگاه قبول کند یا رد نماید