مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات

با سلام و تشکر.
14 سال زندگی مشترک داریم و یک بچه 8 ساله. شوهرم الان 3 ماه هست که دادخواست طلاق عدم سازش داده و زندگی رو نمیخواد. جلسه ی اول طلاق که رفتیم قاضی حقوقم رو کامل نوشت و پرسید طلاهایت رو میخوای ولی من گفتم نه. الان تو مرحله گرفتن داور هستیم ولی من پشیمان شدم و طلاهایم رو میخوام. یک دادخواست برای طلاجات نوشتم و به منشی قاضی دادم که به پروندم اضافه کنه. میخوام بدونم که دادخواستم قبول میشه و دیر نشده؟ آخه 14 سال زحمت کشیدم و به ناحق همسرم زندگی رو خراب کرد. نمیخوام طلاهایم که برای خرید خونه و ماشین فروختم در صورتی که میتونست پس انداز شخصی من باشه برای زن بعدیش بمونه. و باهاشون برای خودم و آیندم کاری دست و پا کنم. آیا دادخواستم رو قبول میکنن و دیر نشده؟
ممنونم از پاسخگویی

پاسخ ها :

دادخواست استرداد طلاجات توسط زوجه استرداد طلاجات از زوج استرداد طلا طلاق