مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

با سلام و احترام.
چنانچه در جریان اختلاف بین زوجین که همزمان منجر به طرح دو پرونده دادخواست طلاق از سوی زوج و دادخواست مهریه از سوی زوجه شده. ایضاً زوجه دادخواست دیگری مبنی بر استرداد مال منقول ( طلا ) تقدیم محاکم نماید و بابت این ادعا فاکتور هایی به تاریخ قبل از ازدواج و استشهادیه ارائه نماید، آیا به توجه به موارد زیر امکان اثبات دارد؟
1 – تعدادی از امضاء کنندگان استشهادیه سابقه شهادت کذب در موضوع اعسار زوجه از هزینه دادرسی مهریه دارند.
2 – تعدادی از امضاء کنندگان از همکاران زوجه بود و اساساً بر تحویل طلا به زوج و عدم استرداد توسط وی علم ندارند. زیرا در رابطه بین زوجین این امر مرسوم و ممکن نیست که همکاران ناظر بر مبادله طلا یا هر مال دیگری باشند.
3 – تعدادی از امضاء کنندگان مقیم شهر محل سکونت زوجین نیستند و نمی توانند شاهد موضوع استشهادیه باشند.
4 – زوجه در تاریخی معلوم نسبت به فروش کلیه طلاهای خود ( اعم از خرید قبل از ازدواج و مندرج در سند نکاح ) اقدام نموده که با بررسی حساب های بانکی خریدار ( زرگر ) و فروشنده ( زوجه ) قابل اثبات است.
با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

دعوای مالی با شهادت دو شهاد اثبات میشود