مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

سلام. من ضامن وام سه تا از همکارانم شدم. اون سه نفر که وام رو دریافت کردن پشت سفته های ضمانت رو برای همدیگر امضا کردن و من هم امضا کردم. هر سه نفر وضعشون خوبه و هر کدوم خونه شخصی و خودروی لوکس میلیاردی دارند. یک خونه جداگانه هم شراکتی دارن ( هر سه نفر شریک هستن ). حالا سوال بنده این هست، اگر وام رو در سر رسید پرداخت نکنن با توجه به این که بنده اموالی ندارم جز یک واحد مسکن مهر ( که ظاهرا خونه شخصی جزء مستثنیات هست ) آیا بانک برای وصول وام به من مراجعه میکند؟ یا به اون سه نفر؟ نکته بعدی این که اون سه نفر در همین شعبه ای که وام گرفتن وثیقه ملکی دارن ولی برای شرکتشون هست. ( البته دو نفر از وام گیرنده ها اعضای امضا دار همون شرکت هستن )

پاسخ ها :

تکلیف ضامن در صورت عدم پرداخت وام توسط وام گیرنده عدم پرداخت وام توسط وام گیرنده ضامن وام ضمانت وام وام ضمانت ضامن