مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه ملک خریداری شده

سلام بنده 7سال پیش ملکی خریدم صاحب قبلی از من مهلت تخلیه گرفت اما همش امروز و فردا کرد؛ حالا برای تصرف اموال شکایت کردم؛ حکم تخلیه آمد؛ اون آقا اعتراض کرد که 3دانگ ملک به نام همسرش است اما مدرک آنها فقط قولنامه بنگاه است؛ آیا میتواند با این مدرک 3دانگ ملک را پس بگیرد درصورتی که 6دانگ ملک با کد رهگیری به نام بنده است؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اگر انتقال رسمی انجام شده که مشکلی نیست اگر صرف قولنامه باشد باید قولنامه بررسی شود