مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک در شماره گذاری

من یه ماشین رو از نفر دوم خریدم ماشین خلافی نداشت تو دفترخانه واسه بدون تاریخ انقضا واسه تعویض پلاک و انتقال سند تنظیم شد الان واسه تعویض پلاک مالک اول مشکل مالیاتی داره و تعویض پلاک نمیشه میخاستم بدونم الان تکلیف من چیه چکار باید انجام بدم.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام از طریق مراجع قضایی دادخواست فک پلاک و ازام به تنظیم سند رسمی طرح دعوی نمایید.