مشاوره حقوقی رایگان - اجرا شدن مهریه

با سلام من ساکن شهر ارومیه هستم و زوجه ساکن شهر سلماس می باشد . که به دلیل سکونت زوجه در سلماس دادگاه در شهر سلماس برگزار شد و بعد از نهایی شدن اعسار پرونده مهریه از اجرای احکام سلماس برای من ابلاغیه آمده که ظرف مدت 7 روز باید سکه را پرداخت کنم در صورتی که من ساکن شهر ارومیه هستم آیا در چنین شرایطی نباید پرونده نیابت شود ؟ برای اینکه سکه را از شهر خودم پرداخت کنم چه کاری باید انجام دهم ؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

باید مهریه. سکه های تعیین شده رابه اجرای احکام دادگاه محل صدور رای تحویل دهید