مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات بلوک های به هم چسبیده

با سلام.
در مسکن مهر، دو بلوک به هم چسبیده داریم که هر بلوک دارای 4 طبقه و 16 واحد است. درب ورودی و محوطه پارکینگ مشترک است و از داخل پارکینگ، راه پله و آسانسور جدا می شود. بنابراین هزینه های پارکینگ، نگهبان، آب مشترک، نظافت و... بین تمام واحدهای دو بلوک تقسیم می شود.
اگر بخشی از نمای ساختمان که سمت یک بلوک باشد دچار آسیب شده و نیاز به تعمیر باشد، آیا فقط مربوط به همان بلوک است یا مربوط به کل 32 واحد می شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

هزینه های بخشهای مشترک بر عهده همه ساکنین میباشد .نما جز بخشهای مشترک محسوب میگردد نه اختصاصی